ΣΧΕΤΙΚΑ

Μπακογιάννης Χρήστος

Designer, Frontend WordPress Developer

Τεχνικός υπολογιστών-tablets-κινητών-μηχανών γραφείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΝΑ

Το web design είναι ένα μέσο έκφρασης που μου επιτρέπει να υλοποιώ πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες. Βασικό συστατικό είναι η αλληλεπίδραση και η επαφή με τον άμεσα ενδιαφερόμενο!

Το 2014 αποφοίτησα ως Τεχνικός Υπολογιστών,Δικτύων και Μηχανών Γραφείου και το πάθος μου για τη δημιουργία στο διαδίκτυο με ώθησε να συνεχίσω τις σπουδές μου ως Web Designer .

Απολαμβάνω ιδιαίτερα τη διαδικασία να παρακολουθώ τις σύγχρονες τάσεις και να εξελίσσομαι μέσα από αυτές, να προσαρμόζομαι σε νέα δεδομένα και αυτό αποτυπώνεται στη δουλειά μου.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ;

Τι είναι αυτό που με κάνει καλό στην δουλειά μου;

ΠΑΘΙΑΖΟΜΑΙ

Είμαι πραγματικά παθιασμένος με αυτό που κάνω, και αυτό βγαίνει και μέσα από την δουλειά μου. Αναλαμβάνω μόνο έργα,στα οποία βλέπω πως υπάρχει η δυνατότητα να βγει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Είναι κάτι περισσότερο από μια απλή δουλειά. Όταν κάτι μου αρέσει, είμαι πιο δημιουργικός και οι ιστότοποι αποκομίζουν τα οφέλη.

ΑΚΟΥΩ

Θέλω να μάθω τι σας αρέσει και τι βλέπετε ότι χρειάζεται η επιχείρησή σας. Πολλοί σχεδιαστές έρχονται φορτωμένοι σε σας με εικασίες. Προσπαθούν να επιβάλουν το δικό τους στυλ, ή να σας κατευθύνουν προς μια ακριβότερη κατεύθυνση. Αυτή είναι η επιχείρησή σας, η επωνυμία σας και ο ιστότοπός σας. Θα ρωτήσω τις σωστές ερωτήσεις, θα κάνω προτάσεις και θα σχεδιάσω μαζί σας τον ιστότοπό σας.

ΜΑΘΑΙΝΩ

Κακά τα ψέμματα η τεχνολογία εξελισεται με γοργούς ρυθμούς.Για να μπορεί κάποιος,που ασχολείτε με τον συγκεκριμένο τομέα,να την ακολουθήσει, θα πρέπει συνεχώς να μαθαίνει καινούργια πράγματα,να δουλεύει πάνω σε καινούργιες τεχνολογίες και να μην μένει στάσιμος.’Ετσι κι εγώ συνεχίζω να εξελίσομαι,έτσι ώστε να ανταποκριθώ σε κάθε σας ανάγκη.

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ

Μετά την κατασκευή του ιστότοπού σας ή την τεχνική επίλυση του προβλήματός σας, δεν θα φύγω. Προσφέρω συνεχή συντήρηση, για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας παραμένει σε καλή κατάσταση ή το πρόβλημα που είχατε δε θα ξαναπαρουσιαστεί. Προσφέρω πακέτα συντήρησης αν νομίζετε ότι θα χρειαστείτε τακτική βοήθεια, αλλά μπορώ επίσης να σας βοηθήσω και με γρήγορο email.

Θα αποκτήσετε έναν ποιοτικό ιστότοπο, μια προσωπική εμπειρία και όλα αυτά χωρίς περιττά έξοδα..

Σωστός Επαγγελματίας!

“O Χρήστος μας βοήθησε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα.
Κατάλαβε τις ανάγκες μας και πάντα ήταν εκεί να μας δώσει λύσεις. Ανταποκρίθηκε απόλυτα στις προσδοκίες μας. Παρόλο που όλη η συνεργασία μας έγινε από απόσταση δεν στάθηκε αυτό πουθενά εμπόδιο στο αποτέλεσμα της δουλειάς του.
Ακόμη και τώρα που το site μας είναι στον αέρα δεν σταματάει να μας συμβουλεύει και να είναι εκεί όταν τον χρειαζόμαστε.
Ευχαριστούμε πολύ! Συνέχισε την καλή δουλειά σου γιατί ο κόσμος μας χρειάζεται σωστούς επαγγελματίες σαν εσένα!”

Πλακιάς Γεώργιος, “A.O. Κομποτίου “Σκουφάς”

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ;

el